Produktoversikt
Kartleggingsprøver i matematikk
Spill
Innføringsark til skriftlig eksamen
Øvingshefter i matematikk
Temaopplegg i norsk
Andre hefter/publikasjoner
Forfatterne/Forlaget
Kopierings- problematikk
 
 Bestilling
 
 Muligheter
 
 primstavkalender
 
 
 Hovedsiden 

Skoletjenester
Tlf & faks
Adresse
epost
 

Multiplix
- gangespillet som gjør læring til en lek!

Nå kan multiplikasjon læres gjennom lek, spenning og samhold. Her kan den beste tape, og den som ikke mestrer "gangen" være den heldige vinner. Alle blir engasjert i dette spillet hvor lærdom er den virkelige faktor.

Spillet kan brukes helt ned i 1. trinn. Da byttes gange ut med pluss eller minus og elevene får øvet seg på dette på en morsom måte.

 

Spilleesken inneholder foruten spillplaten, brikker, terning, 30 spørrekort, 60 stk 100-, 500-, og 1000,- kr sedler, samt spilleregler m/gangetabell.

Hør hva fagfolk mener om Multiplix gangespill:

Birkelid kompetansesenter:
"Spenningsmoment som hele tiden er tilstede, vil styrke konsentrasjonen og engasjementet slik at læringseffekten øker. Konkurransemomentet er av en slik karakter at det gjerne kan være den dyktigste regneren som taper. Diverse overaskelsesmomenter underveis påvirker vinnersjansene. Dette vil virke motiverende på svake regnere. Spillet er egnet både som familiespill og til bruk i skolen som et differensieringshjelpemiddel ved innlæring av mulitplikasjonstabellen... Spillet er lagt opp sosialiserende og inkluderende."

Fjære Ungdomsskole:
"Oppgavene som gjemmer seg bak spørsmålstegnene er artige, og faller sjelden ut til den voksnes fordel. Dette kan være spennende for elevene. Kombinasjon lek/matematikk er fin, og elevene opplever ikke spillet som "matte-terping"."

Vik skole (Barneskole):
"Alle elevene gav det en enstemmig dom: Kjempegøy! Spillet har enkle og klare regler som elevene ikke har problemer med å følge. Det er lærerikt og gir en lysbetont øving av gangetabellen. Spillet er enkelt, men samtidig utfordrende."